0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2021 Pazartesi 14:32:00 - Güncelleme:18 Ekim 2021 Pazartesi 14:40:00

Polisi yerde sürükleyen CHP'li Sadıkoğlu gözaltına alındı

Kaynak: Sabah

ABONE OL

Kocaeli'de kendisini durduran polisten kaçarken polis memurunu aracıyla sürükleyen eski CHP Gençlik Kolları Başkanvekili Bülent Sadıkoğlu saklandığı evinde yakalandı.

Kocaeli'de polis çevirmesinde önce duraklayıp aracın sürücü mahlinden polis memuru yaklaştığı anda kaçmaya başlayarak polisin yaralanmasına sebep olan Bülent Sadıkoğlu, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Sabah'ın haberine göre, Eski CHP Gençlik Kolları Başkanvekili Bülent Sadıkoğlu, Kocaeli'de yakalama haczi olan aracı ile ilerlerken polis tarafından durduruldu. Polis ekibinin kontrol yaptığı sırada bir anda gaza basan Bülent Sadıkoğlu, polis memurunu sürükleyerek yere düşürdü. Sadıkoğlu kaçarken, polis ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Sırra kadem basan Sadıkoğlu o günden itibaren her yerde aranıyordu. Sadıkoğlu saklandığı evde polisler tarafından tespit edildi. Yapılan baskında Sadıkoğlu yakalanarak gözaltına alındı.

Sadıkoğlu emniyette yapılacak sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecek.

Etiketler : Kocaeli Eski CHP Gençlik Kolları Başkanvekili Bülent Sadıkoğlu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX