0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Eylül 2019 Pazartesi 09:33:00 - Güncelleme:13 Eylül 2019 Cuma 16:51:00

Polis özel harekat başvuru şartları nelerdir?

Polis özel harekat başvuru şartları nelerdir? Polis özel harekat alımları 2019 ne zaman yapılacak? sorularının yanıtı arama motorlarında güncel olarak araştırılıyor. PÖH alımları ile ilgili merak edilen hususlar, Resmi Gazete'de yayınlanan ilan ile netleşti.

PÖH alımları ile ilgili merak edilen hususlar, Resmi Gazete'de yayınlanan ilan ile netlik kazandı. İlana göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere (500) kadın öğrencinin alımı yapılacak. Peki, Polis özel harekat başvuru şartları nelerdir? Polis özel harekat alımları 2019 ne zaman yapılacak?  Polis özel harekat alımlarının nasıl yapılacağına dair merak edilen hususlar haberimizde yer alıyor.

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
 

POLİS ÖZEL HAREKAT ALIMLARI 2019 NE ZAMAN?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bir tarih yer almıyor. Polis özel harekat alımları ile ilgili detaylar Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecek.

25. DÖNEM POMEM ÖZEL HAREKAT SINAVINA DAİR DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem
POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındakim yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (500) kadın öğrencinin alımı yapılacak.

Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin diğer esaslar daha sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX