0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Kasım 2019 Pazar 13:48:00 - Güncelleme:24 Kasım 2019 Pazar 16:01:00

CHP'den İnce kumpas: Baykal'a yapılan operasyondaki gibi her tarafıyla FETÖ kokuyor

Rahmi Turan'ın kaynağı Talat Atilla, Külliye'ye giren aracın plakasını da açıkladı. Emniyet bu iddiayı araştırdı, böyle bir plakanın kayıtlı olmadığı ortaya çıktı. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İnce'ye yapılan kumpası, "Baykal'a yapılan operasyondaki gibi her tarafıyla FETÖ kokuyor." analizini yaptı.

SAVCI SAYAN: BAYKAL'A YAPILAN OPERASYON GİBİ FETÖ KOKUYOR

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İnce'ye yapılan kumpası, "CHP'nin Muharrem İnce operasyonu Baykal’a yapılan operasyondaki gibi her tarafıyla FETÖ kokuyor. Haberin kaynağı gazetecinin vermiş olduğu plakada bile FETÖ izi var. Plaka “sayın Fetullah Gülen” (SFG) mesajı veriyor. CHP’de bizans oyunları bitmez...izlemeye devam edelim." diye yorumladı

KAYNAK TALAT ATİLLA DEDİLER

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı aday olmaması için başlatılan bu operasyonun fitilini Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan ateşledi.

 

Külliye'ye bir CHP'linin gittiğini açıklayan Turan, baskılar üzerine bu kişinin Muharrem İnce olduğunu ve kaynağının da Talat Atilla olduğunu söyledi.

İddialar bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yalanlanırken, gazeteci Talat Atilla, "06 SFG 4543 plakalı araçla giriş yapıldığı, çıkarken de 06 GHJ 1290 plakalı beyaz Audi marka araçla çıkıldığına kadar ayrıntılı bilgiler vardı." ifadelerini kullandı.

Talat Atilla'nın bu sözlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan bir açıklama daha geldi.

BU PLAKALAR MEVCUT DEĞİL, KAYIT YOK

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili geçtiğimiz günlerde ortaya atılan mesnetsiz iddianın haber kaynağı olarak gösterilen şahıs tarafından yapılan son açıklama hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Ziyaretçi Kabul Programı’nda bahsi geçen plaklara sahip herhangi bir araç kaydı söz konusu değildi.

Dahası Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Uygulama ve Denetleme Dairesi Başkanlığımız kayıtlarına göre bu plakalar mevcut bile değildir."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX