0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2019 Salı 23:32:00 - Güncelleme:20 Kasım 2019 Çarşamba 00:23:00

YPG/PKK'lıların yürüyüşüne tepki gösteren fransız kadından mesaj var

Fransa'nın Toulouse kentinde terör örgütü PKK yandaşlarının düzenlediği yürüyüşe tepki gösteren Morgane ismindeki Fransız kadın, Türkiye'den gördüğü destek üzerine sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Yüzünü gizleyen Fransız kadın, PKK'lıların kendisine zarar vermek istediğini söyledi.

Toulouse kentinde Morgane isminde Fransız vatandaşı kadın, terör örgütü PKK yandaşlarının düzenlediği yürüyüş esnasında kalabalığa, 'Sizler teröristsiniz. Ülkemizi kirletiyorsunuz. PKK, bir terör örgütüdür. Ne mutlu Türküm diyene' ifadelerini kullanarak tepki göstermişti. Görüntüler üzerine Türkiye'den çok sayıda tebrik mesajı alan Morgane, teşekkür videosu yayınladı.

Videoda Türkiye ile bir bağı olmadığını ifade eden Morgane, 'Annem de babam da Fransız vatandaşı. Dolayısıyla ben de öyle. Kısacası Türkiye ile hiçbir bağım yok. Kendimi Türkiye'ye yakın hissediyorum çünkü Türkiye harika bir yer' diye konuştu. Yüzünü gizlediği için özür dileyen Morgane, 'PKK yandaşları zarar vermek için beni arıyorlar, bu yüzden yüzümü gizledim. Ben korkmuyorum ancak ailem tedirgin. Hepinize destek mesajlarınız için teşekkür ediyorum. Yaşasın Türkiye!' dedi.

DHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX