0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ocak 2018 Perşembe 11:39:00 - Güncelleme:25 Ocak 2018 Perşembe 15:39:00

Öztürk! Sen kimin sözcüsüsün?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Musul eski Başkonsolosu Öztürk Yılmaz, dün akşam çıktığı bir televizyon programında FETÖ teröristlerinin iftiralarına sözcülük etti. CHP'li Yılmaz, "ÖSO'nun kaynağı El Kaide'dir" iftirasını attı.

GÜNEŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Musul eski Başkonsolosu Öztürk Yılmaz, dün katıldığı bir programda FETÖ teröristlerinin ağzıyla TSK'nın Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nın meşruiyetini tartışmaya açtı. Suriye'nin yerlisi olan ve Türkiye'nin desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askerlerine El Kaide'ci iftirasını atan Yılmaz, Türkiye'nin teröristlere kök söktüren operasyonlarını baltalamak için bazı mahfillerce kendine verilen görevi yerine getirdi. 

CHP'Lİ ÖZTÜRK YILMAZ 4 HAZİRAN 2014'TE FETÖ’CÜ HAİNLERLE OMUZ OMUZA

Dönemin Musul Başkonsolosu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz 11 haziran 2014’te terör örgütü DEAŞ tarafından yapılan baskınla personeliyle birlikte 101 gün rehin alınmıştı. DEAŞ’lı teröristlerce alıkonulduğu süre içerisinde Yılmaz, 555 telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

REHİN OLDUĞU HALDE CEP TELEFONUNU KULLANACAK KADAR RAHAT!

Terör örgütü DEAŞ'lı teröristlerin baştan aşağı aradığı CHP'li Öztürk Yılmaz’ın cep telefonunu nasıl sakladığı büyük merak konusu olmuştu.

ABD ÜSSÜ İÇERİSİNDE BULUNAN FETÖ ÜNİVERSİTESİNDE SIR GÖRÜŞME

Rehin alınmadan 7 gün önce Yılmaz’ın ABD’nin Kuzey Irak’taki askeri üs alanı içerisinde yer alan FETÖ’ye ait Işık Üniversitesi’ne gittiği ortaya çıktı. FETÖ’nün sözde Kuzey Irak imamı Talip Büyük başta olmak üzeri örgütün eğitim imamı Cemal Bulut ve medya imamı Doğan Ertuğrul ile Yılmaz’ın içeriği sır olan bir görüşme gerçekleştirdi.

TÜRKİYE'NİN İTİBARINI SARSAN REHİNE KRİZİNDEN SONRA 'SEBEPSİZ BİR ŞEKİLDE' HIZLA YÜKSELDİ

Türkiye’nin girişimleri sonucu terör örgütü DEAŞ’ın elinden rehinelerle birlikte kurtarıldıktan sonra vatana kahraman gibi dönen Öztürk Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği destekle Ardahan’dan milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX