0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Haziran 2019 Salı 18:14:00 - Güncelleme:25 Haziran 2019 Salı 19:46:00

Ömer Çelik'ten Çipras'a uyarı: Altı boş ifadeler kullanmaktan vazgeç

AK Parti MYK Toplantısı sonrası Sözcü Ömer Çelik gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik: "Yunanistan Başbakanını uyarıyoruz. 'Türkiye sondaja başladığı andan itibaren ağır bedeller öder.' gibisinden altı boş ifadeler kullanmaktan vazgeçmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı saygılı bir dil kullanmalıdır." dedi.

Ömer Çelik'in açıklamalarının satır başları;

- Demokrasi kazandı. Hiçbir vatandaşın oyu heba olmamıştır.

- Sonuç olarak İstanbul halkı böyle bir karar vermiştir. Karar başımızın üzerindedir. Her seçimden sonra hem süreç hem sonuca gösterdiğimiz saygıyı sürdürüyoruz. Türkiye'nin en büyük gücü milli iradenin yönlendiriciliğiyledir.

 

- Arzumuz arkadaşlarımızın, dostlarımızın, teşkilatlarımızın hiçbir oyunun heba olmamsıydı. Son seçimlerde milli irade berrak bir biçimde tecelli etmiştir.

- Netice itibari ile 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak büyük bir başarıya imza atmış olduk. Bu çerçevede çıkardığımız sonuçlar olduğunu gibi yenilenen seçim için de çıkarımlarımızı yapacağız.

- İstanbul'un ilçelerinde ve büyükşehir belediye meclisinde büyük bir başarıya imza attık.

- Bunun için demokrasimizin bu katılım oranlarına verdikleri destek için bu seçimlerde oy kullanan bu fedakarlığı gösteren vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

- Seçim sonuçları önümüdeki günlerde de değerlendirilecek.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerince Binali Yıldırım büyük bir gayret gösterdiler. İstanbul sevdasına herkes şahit oldu. Kendisine bir kez daha buradan teşekkür ediyoruz.

- Cumhur İttifakı ruhunu destekleyen MHP Lideri Bahçeli ve teşkilat mensuplarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

-  Çok yıpratılmaya çalışılan YSK, seçim sürecini başarıyla yürütmüştür.

- İstanbul'da yapılan her iyi işin arkasında İstanbul sevdalısı genel başkanımız olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

- Bu aziz millet demokrasiyi büyük bedellerle elde etti. Her geçen gün bunu başarıyla muhafaza etmektedir. Yakın dönemde seçimlerin sıklığı konusunda vatandaşların yorgunluğu gibi konular gündeme geldi. Ama demokrasi bedel isteyen bir kazanım.

- Türkiye'nin demokrasisi büyük bir ilham kaynağıdır.

- Biz bir siyasi parti olarak Türkiye'de girdiğimiz her seçimi kendimiz kazanmak isteriz. Büyük zaferler elde ettik. Kimin kazandığı konusundan daha önemli konu, Türkiye'de demokrasinin kazanmasıdır. Geçmişte yaşadığımız sıkıntıların tamamen geride bırakılmasıdır.

- Milli iradeyle kavga edilmez.

- Diktatörlük safsatasından başlayarak Türkiye düşmanları devreye girmişti. Demokratik olgunluk gösterilmiştir.

- Yunanistan Başbakanını uyarıyoruz. 'Türkiye sondaja başladığı andan itibaren ağır bedeller öder.' gibisinden altı boş ifadeler kullanmaktan vazgeçmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı saygılı bir dil kullanmalıdır.

Ayrıntılar az sonra

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX