0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Temmuz 2021 Cuma 20:12:00 - Güncelleme:16 Temmuz 2021 Cuma 20:22:00

Ömer Çelik: CHP Sözcüsü 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyor

AK Parti Sözcüsü Çelik, “Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla milletimizin darbeye topyekun direndiğini çok iyi bilen CHP Sözcüsü, aklı sıra 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyor” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Erdoğan 15 Temmuz'da uçan sarayında konforlu şekilde semalarda dolaşıyordu" sözlerine cevap verdi.

Çelik, "Cumhurbaşkanımız, muhtıraları kağıt parçasına çeviren, her türlü vesayeti milletimizin üzerinden söküp atan siyasetlere liderlik etmiştir. Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesi ölüme karşı milletimizle beraber yürümüş bir liderdir" ifadesini kullandı.

15 Temmuz gecesi darbecilerin en büyük hedefinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Çelik, "FETÖ doğrudan Cumhurbaşkanımızın ve ailesinin hayatını hedef almıştı" dedi.

"BU İFADE AHLAK DIŞI BİR DÜŞMANLIKTIR"

Çelik, "CHP Sözcüsünün bu ifadesi bir siyasi ifade değildir. Ahlak dışı bir düşmanlıktır. CHP tarihi boyunca darbelerin savunucusu olmuştur, 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olunca da milletimizin şanlı direnişini "itibarsızlaştırma" kampanyasını yürütmüştür ve halen yürütmektedir" diyerek Fetö'nün 15 Temmuz'da hedefinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu yineledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla milletin darbeye topyekun direndiğini CHP Sözcüsü'nün de bildiğini söyleyen Çelik, "Aklı sıra 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyor" ifadesini kullandı.

Etiketler : Ömer Çelik CHP Sözcüsü 15 Temmuz direnişi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX