0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:21:00 - Güncelleme:27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:46:00

Nihat Genç tehlikeye dikkat çekti: İmamoğlu HDP'ye bedel olarak İSPARK'ı verirse güvenlik riski ne olacak?

Gazeteci yazar Nihat Genç'ten 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimleri hakkında çok önemli tespitler geldi. Genç PKK'dan destek alan Ekrem İmamoğlu'nun 2 tane meclis üyesi ile bedel ödeme ihtimalinin olmadığını ve en basitinden İSPARK'ın işletmesi gibi bir karşılık verse yarın çıkarılacak bir hendek savaşları girişiminde oluşacak güvenlik riskine dikkat çekti.

"İmamoğlu ya da CHP seçim rüşveti olarak ne verdi?" diye soran Nihat Genç, CHP adayının HDP ile seçim rüşveti konusunda anlaştığını ima etti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

"İSPARK'I VERSE İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE KRİTİK NOKTALARDA 3 BİN PKK'LI DEMEK"

"İki tane meclis üyesi mi... Yoksa? İSPARK diye bir şey var, otoparklar... Otopark, on bin tane otopark var... Bunların işletmesi. Bu İSPARK'ın, İstanbul otoparklarının işletmesi HDP'ye verildiği takdirde, HDP dediğin elamanları nereden geliyor? PKK ya da Kandil! İstanbul'un göbeğinde 2 bin, 3 bin tane Kandil demek!"
 

 

"İSTİHBARAT ZAAFİYETİ DOĞURUR" UYARISI

Böyle bir ihtimal karşısında yaşanabilecek istihbarat zaafiyetine karşı uyarılarda bulunan Genç, PKK'nın hendek eylemlerini hatırlatarak, "Mardin'de yolları nasıl kontrol ettiklerini belediye güçleri ile gördünüz!" dedi.

"6 AY OLMADAN İMAMOĞLU'NA İMAN ETTİLER!"

Ayrıca Genç aydın geçinen bazı isimlerin Ekrem İmamoğlu'na olan tutkulu ve sorgulamayan biatına şaşırıp kaldığını belirtti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX