0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2020 Pazartesi 16:10:00 - Güncelleme:20 Nisan 2020 Pazartesi 16:54:00

Mümtaz Şenel'in silahlı saldırıyı uğradığı CHP içi fuhuş hesaplaşmasını Salda Gölü'ne bağlayan CHP'liler ve FETÖ'cüler deşifre edildi

Burdur'un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, ve eşi sabah saatlerinde silahlı saldırıya uğramıştı. Şenel, olayın Salda Gölü ile ilgisi olmadığını, fuhuş yapıldığı için kapatılan otel nedeniyle olduğunu söyledi. CHP içi fuhuş hesaplaşmasını başta Cumhuriyet gazetesi olmak üzere, sosyal medyadaki FETÖ'cü hesaplar, CHP'li milletvekilleri ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Mümtaz Şenel Salda Gölü'ndeki talana karşı olduğu için vuruldu" yalanıyla topluma sunmuştu.

Burdur'un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi, sabah vakitlerinde silahlı saldırıya uğramıştı. Sözcü gazetesi, Cumhuriyet gazetesi, Birgün gazetesi, Yeniçağ gazetesi, onedio gibi CHP'ye çalışan haber siteleri ile sosyal medyadaki FETÖ'cü hesaplar, Sözde gazeteci İsmail Saymaz, CHP'li Milletvekilleri ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise "Salda Gölü'nü talana karşı koruduğu için vuruldu" yalanıyla kamuoyuna sundu.

ŞENEL OLAYIN ASLINI ANLATTI

Mümtaz Şenel, Yeşilova belediyesine ait bir otel bulunduğunu, burada fuhuş yapıldığı için tutanak düzenlediklerini ve 30 Mart’ta ruhsatın iptali için kaymakamlıktan yazı geldiğini söyledi.

İşte CHP'li Şenel'in açıklaması:

"Belediye encümenini toplayıp kaymakamlık yazısını da dikkate alarak otelin ruhsatını 10 gün önce iptal ettik. Otel kapalıydı. Bu yüzden saldırıya uğradım. Olayın bize göre başka bir nedeni yok."

Etiketler : ekrem imamoğlu ibb cumhuriyet birgün onedio sözcü yeniçağ ismail saymaz chp mümtaz şenel burdur yeşilova fuhuş salda gölü hesaplaşması
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX