0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ekim 2020 Çarşamba 15:19:00 - Güncelleme:07 Ekim 2020 Çarşamba 15:19:00

MSB'den flaş Libya açıklaması: Bölgedeki mayınlar ve EYP'ler imha edildi

Kaynak: Akşam

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı, Libya'daki son gelişmelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Bakanlık açıklamasında darbeci Hafter güçlerince tuzaklanan ve büyük tehlike arz eden mayın ve EYP'lerin imha edildiğini kaydetti.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Askeri Eğitim, İşbirliği ve Danışmanlık Anlaşması kapsamında Libya'da bulunan EOD, SAS ve PMKİ timlerinin, darbeci Hafter güçlerinin tuzakladığı, siviller için büyük tehlike oluşturan Tacura, Okba, Homs ve Misrata bölgelerindeki mayın/EYP ve patlamamış mühimmatları imha ettiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Twitter hesabından Libya hakkında açıklamada bulundu.

MSB, Askeri Eğitim, İşbirliği ve Danışmanlık Anlaşması kapsamında Libya’da bulunan EOD, SAS ve PMKİ timlerinin, darbeci Hafter güçlerinin tuzakladığı, siviller için büyük tehlike oluşturan Tacura, Okba, Homs ve Misrata bölgelerindeki mayın/EYP ve patlamamış mühimmatları imha ettiğini açıkladı. 

Etiketler : libya msb mayın eyp imha
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX