0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Ekim 2020 Perşembe 16:42:00 - Güncelleme:08 Ekim 2020 Perşembe 16:42:00

MSB'den flaş Ermenistan açıklaması: Tarihine kara bir leke daha eklemektedir

Kaynak: Akşam

ABONE OL

Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan'ın sivilleri hedef almasına yönelik Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada 'Dünyanın gözü önünde savaş suçu işleyen Ermenistan, tarihine kara bir leke daha eklemektedir' denildi.

MSB, 'Sivillere saldırarak tüm dünyanın gözü önünde savaş suçu işleyen Ermenistan, kendi tarihine bir kara leke daha eklemektedir.' dedi.

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Ermenistan'ın sürekli olarak Azerbaycan sivil yerleşim yerlerine saldırmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. MSB, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Sivillere saldırarak tüm dünyanın gözü önünde savaş suçu işleyen Ermenistan, kendi tarihine bir kara leke daha eklemektedir. Ermenistan işgal ettiği Dağlık Karabağ'ı derhal boşaltmalı ve işlediği insanlık suçlarının hesabını da vermelidir!" ifadelerini kullandı. 

Etiketler : azerbaycan ermenistan sivil sivil hedef milli savunma bakanlığ
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX