0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Ekim 2020 Cumartesi 12:15:00 - Güncelleme:03 Ekim 2020 Cumartesi 12:15:00

MİT'in desteği ile 2 ilde FETÖ'cülere operasyon! Muvazzaf subaylar gözaltında

Kaynak: AA

ABONE OL

Tunceli ve Erzurum'da MİT'in de desteğiyle düzenlenen FETÖ operasoynunda 2 muvazzaf subay gözaltına alındı.

Erzurum ve Tunceli'de, FETÖ mensup sözde mahrem imamlarla aktif olarak görüşmeye devam ettiği belirlenen 2 muvazzaf subay, MİT destekli operasyonla yakalandı.

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, mahrem askeri yapılanmada kripto haberleşme sistemi olarak belirledikleri sabit ve açık hatlar aracılığıyla örgütün mahrem imamlarıyla irtibatları tespit edilenlerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Erzurum MİT Bölge Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi koordinesinde 2 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, muvazzaf subaylar E.Ç. ve F.K. gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Etiketler : MİT FETÖ operasyon muvazzaf gözaltı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX