0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Kasım 2017 Perşembe 07:12:00 - Güncelleme:30 Kasım 2017 Perşembe 08:32:00

Mirgün Cabas ABD'li çetelerin saldırısını 17/25 Aralık'a benzeterek sevinç naraları attı

Terör örgütlerinin destekçisi Mirgün Cabas, 17/25 Aralık’ta başaramayan şimdi ise aynı tezgahı ABD’de başlatan çetelerin kumpasına sevindi.

Her fırsatta Türkiye düşmanlarını savunan ve DHKP-C'li teröristlere övgüler yağdıran Mirgün CabasABD'deki kumpas davasıyla ilgili dikkat çeken bir tweet attı. Hakan Atilla'nın sanık Rıza Sarraf'ın ise tanık olarak bulunduğu davanın duruşması başladı. Tehdit ve şantajla ABD ile anlaşarak yalan ve iftiralarını sıralayan Sarraf, Türkiye düşmanlarını da sevince boğdu. Bunlardan biri de Mirgün Cabas…

CABAS'TAN 17/25 ARALIK İTİRAFI

FETÖ'nün emniyet ve yargı içerisindeki militanlarının 17/25 Aralık hükümeti devirme operasyonu başarısızlıkla sonuçlanınca ABD'de yeniden kurgulandı. FETÖ'cülerin başını çektiği kumpas davası Türkiye düşmanlarını sevinç çığlıklarına boğdu. En dikkat çeken ise Mirgün Cabas'tı. Cabas Twitter'dan paylaştığı mesajda, "timeline bey sizi en son 17/25 aralık'ta böyle neşeli görmüştüm" diye yazdı.

17/25 Aralık'ta FETÖ'yü desteklediğini hükümetin devrilmesi için uğraş verdiğini itiraf eden Cabas, başarısızlıkla sonuçlanınca hüsrana uğradığını belirtiyor. Cabas, ABD'de başlatılan davayla ilgili en son 17/25 Aralık'ta böyle sevindiğini ifade etti.



Cabas, Çağlayan Adliyesi'nde Berkin Elvan dosyasına bakan Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP/C'li teröristlere destek çıkmıştı. Cabas "bu eylem nasıl biterse bitsin çıkarılacak tek ders var: çocukları vurmayın, annelerini yuhalatmayın" yazmıştı. Sabah

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX