0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ocak 2018 Cumartesi 15:08:00 - Güncelleme:20 Ocak 2018 Cumartesi 15:29:00

MHP lideri Bahçeli'den Afrin operasyonuna ilk yorum

MHP lideri Bahçeli'den Afrin operasyonuna ilk yorum. MHP Genel Başkanı, 'Allah ordumuzu muvaffak etsin' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada "Devletimiz, milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrin operasyonunun fiilen başladığını açıklaması ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, "Devletimiz, milletimiz için hayırlı olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Kütahya 6. olağan il kongresinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin operasyonuna ilişkin, "Her ne olursa olsun artık onların ne dedikleri bizi hiç ilgilendirmiyor. Çünkü biz sahada ne olup bitiyor sadece ona bakıyoruz. Geldik ve geliyoruz. Şimdi batıdan başlayarak kademe kademe bu koridoru da yerle yeksan edeceğiz. Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek. Madem ki Münbiç'te bize verilen sözler yerine getirilmedi öyleyse bunun gereğini yerine getirmemize kimsenin söyleyecek sözü olamaz. Kademe kademe Irak sınırına kadar ülkemizi kuşatmaya çalışan bu terör pisliğini temizleyeceğiz" ifadelerine yerdi.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASININ ARDINDAN BAHÇELİ'DEN İLK YORUM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayında Afrin operasyonunun fiilen başladığını ilan etmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Bahçeli, "Allah ordumuzu muvaffak etsin" sözleriyle operasyonu yorumladı.

TSK'NIN HEDEFİ BÖLGEDEN TERÖRİSTLERİ TEMİZLEMEK

Operasyonda Türk ordusu ve Özgür Suriye Güçleri'nin (ÖSO) nihai hedefi, Afrin'deki YPG teröristlerini bölgeden çıkarmak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX