0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Temmuz 2021 Pazar 09:27:00 - Güncelleme:25 Temmuz 2021 Pazar 09:27:00

Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre, Marmara'nın doğusu, İç Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

25 Temmuz hava tahmin raporuna göre Marmara'nın doğusu, İç Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Eskişehir, Bolu, Düzce,Sinop, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli kıyıları ve Çanakkale'nin doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul ve Kırklareli'nde sabah saatlerinde, Çanakkale ve Kocaeli'de ise öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde biraz artacağı, İç Ege'de biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Etiketler : Marmara İç Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz SAĞAMAK YAĞMUR
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX