0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2017 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:20 Kasım 2017 Pazartesi 08:07:00

Meteoroloji'den İstanbullulara uyarı: Hava 7-8 derece birden soğuyacak

İstanbul'da dün akşam başlayan ve sabaha kadar hiç durmadan devam eden yağmurun ardından kentte bugün ve yarın için de uyarılar geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen soğuk hava dalgasına karşı vatandaşları uyardı. habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, bugün ve yarın için şu uyarılarda bulundu: “İstanbul’da hava 7-8 derece birden soğuyacak. Sağanak yağış bekliyoruz. Kuvvetli yağmur İstanbul’u olumsuz etkileyecek. Yağış bütün Marmara, Ege, İç Anadolu, Akdeniz hatta Güneydoğu Anadolu’da görülecek.

Gazete Habertürk Haber Merkezi'nin haberine göre yağışlar bugün bir tufan halinde 7 bölgeyi birden etkisi altına alıyor. Yarın ise karayel fırtınası gelecek. Hava sıcaklıkları kademeli değil, aniden düşüyor. İzmir’de de yağış etkili olurken Ankara’da yer yer fırtına söz konusu. Yarın Ankara, Eskişehir ve Bolu çevresi, Batı Karadeniz’in yüksekleri Zonguldak, Bartınetraflarında kar beklentisi var. Çarşamba gününden itibarense sıcaklıklar artıyor.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX