0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ağustos 2021 Çarşamba 08:21:00 - Güncelleme:11 Ağustos 2021 Çarşamba 08:21:00

Memleket Partisi'nde istifa depremi

Kaynak: AA

ABONE OL

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Yılmaz İçen, 8 yönetim kurulu üyesi ile partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İçen, yaptığı açıklamada, genel merkezle yönetimsel ayrılıklarından dolayı görevlerini bıraktıklarını belirtti. Genel merkezin bu tavrıyla görevlerini yürütmelerinin mümkün olmadığını aktaran İçen, şöyle devam etti:

"Genel başkanımızın Acıpayam programından benim maalesef haberim yoktu. O zaman zaten ipler kopmaya başladı. Acıpayam'daki program bizim burada daha görkemli yapacağımız açılışı gölgeledi. Bir ilçe divan başkanı genel sekreter yardımcısını arayıp oradan divan başkanı istiyorsa, bundan il başkanının haberi olmuyorsa burada il başkanlığı yapamazsınız. Biz yönetmeyi biliriz, hiyerarşiyi biliriz. Belki genel merkezdeki arkadaşlarımız Denizli'de farklı bir yapı oluşturmaya çalışıyor olabilirler, kendi siyasi iddiaları için bir adım atmış olabilirler ama bu partide bir paralel yapı oluşturdu. Biz böyle yola çıkmadık."

Bazı sıkıntıları Genel Başkanları ile paylaşmak istediğini ancak kendisine ulaşamadığını ifade eden İçen, "Benim Genel Başkanım bana dönmüyor. Şimdi bir il başkanını siz buraya tayin ettiyseniz ve bu kişi sizden yardım istiyorsa genel başkan dönmek zorundadır. Eğer dönmüyorsa babam da olsa o insanla yol yürümem. Tabii bu istifamın içinde birçok sebep var. Ama bunlar başlıca sebepler." değerlendirmesini yaptı.

Etiketler : Memleket Partisi İSTİFA Genel Başkan Denizli İl Başkanı Yılmaz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX