0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Ocak 2019 Salı 09:45:00 - Güncelleme:15 Ocak 2019 Salı 10:44:00

Melih Gökçek'ten CHP'li Gamze Taşçıer'e yanıt: Görünce çatır çatır çatlayacaksın

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ANKAPARK'ın 'Şov yapmak iin milletin hayatını tehlikeye atacaklar' iddiasında bulunan CHPli Gamze Taşçıer'e sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Gunes.com / Haber Merkezi

Millet yararına olan her şeye karşı çıkan CHP'nin Ankara milletvekili Gamze Taşçıer temelleri 2013 yılında dönemin belediye başkanı Melih Gökçek tarafından atılan ANKAPARK hakkında asılsız iddialarda bulundu. Taşçıer ANKAPARK'ın seçim öncesi açılışının yapılarak şova dönüştürüleceğini ve tehlike saçtığını iddia etti. Meclis'e soru önergesi de verdiğini söyleyen Taşçıer 'Atlı karıncaya Mehmet Özhaseki, çarpışan arabalara Melih Gökçek binsin, kendileri test etsin' dedi.

GÖKÇEK'TEN YANIT GECİKMEDİ

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, CHP'li Taşçıer'in iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Gökçek yaptığı paylaşımda 'CHP'yi şimdiden telaş aldı. ANKAPARK Mart'ta açılınca, Ankara ANKAPARK'ı görünce, Ankara'nın çocukları ve gençleri ANKAPARK için söyledikleri dolayısıyla CHP'yi öpecek. Panik başladı, pislik atmaya başladılar. Amaç Ankara ANKAPARK'ı gezmesin. Sen de geleceksin Gamze hanım. Görünce çatır çatır çatlayacaksın. Bizim yaptıklarımıza sizin hayalleriniz yetmez. Duyumuma göre asılsız iddia ile ilgili halkı panikleten dolayısıyla işletmeciler seni mahkemeye veriyormuş. Milletvekili maaşları da gitti. Mahkemede ispata hazır ol" ifadelerini kullandı.

İŞTE GÖKÇEK'İN O TWEETLERİ
 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX