0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Aralık 2019 Cuma 09:17:00 - Güncelleme:26 Aralık 2019 Perşembe 11:50:00

6 Aralık Masterchef elenen isim kim?

Yarışmacıların azalması ile formatın da değiştirildiği Masterchef'te eleme için takım oylaması kaldırıldı. Bundan sonra haftada 3 kez takımlar arası dokunulmazlık yarışı oynanacak. Kaybeden takım bireysel olarak yarışacak ve en kötü tabağı çıkaran direkt olarak eleme potasına gidecek. Eleme potasındaki 3 yarışmacıdan en kötü tabağın sahibi ise elenen isim olacak.

Yarışmacıların azalması ile formatın da değiştirildiği Masterchef'te eleme için takım oylaması kaldırıldı. Bundan sonra haftada 3 kez takımlar arası dokunulmazlık yarışı oynanacak. Kaybeden takım bireysel olarak yarışacak ve en kötü tabağı çıkaran direkt olarak eleme potasına gidecek. Eleme potasındaki 3 yarışmacıdan en kötü tabağın sahibi ise elenen isim olacak. Peki, bu haftanın elenen ismi belli oldu mu? 6 Aralık Masterchef elenen isim kim? sorularının yanıtı haberimizde..

MASTERCHEF ELEME GÜNÜ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.

MASTERCHEF'TEN BU HAFTA KİM ELENDİ?

Masterchef'te eleme potasındaki iki isim belli oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Kırmızı takım oldu. Kırmızı takımın bireysel yarışında 3. olarak eleme potasına giden ilk isim Yasin oldu.

4 Aralık'ta yapılan haftanın ikinci dokunulmazlık yarışını kaybeden taraf da Kırmızı takım oldu. Batuhan ve Cemre'nin yarıştığı bireysel oyunca eleme potasına giden isim Cemre oldu. Haftanın son dokunulmazlık oyunu bugün oynandı. Kaybeden takım Kırmızı takım oldu, potaya gidecek 3. isim Batuhan oldu.

MASTERCHEF ELEME OYUNU NE ZAMAN?

Haftanın son dokunulmazlık oyunu 6 Aralık Cuma günü oynancak. Elenen isim Yasin oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX