0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Eylül 2019 Pazartesi 09:27:00 - Güncelleme:20 Aralık 2019 Cuma 15:28:00

Masterchef dün akşam hangi takım kazandı?

Masterchef 17. bölüm fragmanlarında yeni yarışmacı olarak Alican'ın geldiği görülüyor. İzleyiciler yeni Masterchef Alican'ın kim olduğunu merak ediyor. Masterchef yeni bölüm dün akşam yayınlandı. Kaptanlık yarışmasından sonra takımlar arası oyun oynandı. Masterchef dün akşam hangi takım kazandığı merak ediliyor. Masterchef'te dün akşam yaşananlar haberimiz içerisinde yer alıyor.

Masterchef, haftanın dört günü TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. Masterchef programında geçtiğimiz hafta yarışmaya sonradan dahil olan Orhan elendi. Bu hafta Orhan'ın yerine yeni bir yarışmacı katıldı. Masterchef yeni bölümde yeni yarışmacı olarak Alican'ın geldi. Dün akşam yayınlanan bölümde kaptanlık yarışı ve akabinde takımlar arası yarış yapıldı. İzleyiciler yeni Masterchef Alican'ın kim olduğunu ve Masterchef dün akşam hangi takımın kazandığını merak ediyor. Masterchef'te dün yaşananlar haberimizde yer alıyor. 

MASTERCHEF 17. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.
 

MASTERCHEF DÜN AKŞAM HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef yeni bölüm dün akşam saat 20:00'de TV8 ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümde yeni yarışmacı olarak Alican katıldı. Haftanın kaptanlık yarışında soğuk kahvenin yanına yakışacak bir tatlı istendi. En güzel tatlıyı Güzide yaparak Mavi takımın kaptanı oldu. Güzide Kırmızı takımın kaptanı olarak yeni yarışmacı Alican'ı seçti. Takımlar arası ödül oyunu oynandı. Bayrak yarışı şeklinde kendilerinden 3 adet hamburger, el yapımı 3 sos ve patates yapılması istendi. 

40 dakikada üçer tane hamburger yapmaları istenen yarışmacıların her biri beşer dakika tezgaha gelerek en iyi hamburgeri yapmaya çalıştı. Uzun bir süredir yayınlanan MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde ilginç bir olay yaşandı. Yarışmacıların yaptıkları hamburgerleri beğenmeyen ünlü şefler, ödül vermemeye karar verdi.

Jüri adına konuşan Somer Sivrioğlu, "İki hamburgerden herhangi birine ödül vermek, şefliği ve hamburgere büyük saygısızlık olur. O nedenle bir ödül vermemeye karar verdik" dedi. MasterChef Türkiye yarışmacıları yeni bölümde Ampute Milli Takım için yemek yapacak.

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY KİMDİR?

Alican Sabunsoy 28 yaşında. Alican Sabunsoy, aslen Adanalı. Yakın zamanda İstanbul'a taşınan Sabunsoy, 2 sene Adana'da bir restoransa sushi aşçısı olarak çalıştı. Meslek için üniversiteyi bıraktığını açıklayan Alican, 8 senedir mesleği icra ettiğini ve birçok restoranda çalıştığını söyledi. Ailecek yemeğe çok düşkün olduklarını belirten, Alican yemeyi ve yemek yapmayı çok sevdiğini ifade etti. Alican ilk elemelerde 3 jüriden de "Evet" oyunu alarak geçmeyi başardı. Ancak 3'lü elemelerde Ekin ve Hüseyin ile yarıştı. Elemeyi Ekin kazandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX