0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Ekim 2019 Salı 09:29:00 - Güncelleme:15 Ekim 2019 Salı 09:30:00

Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef ödül oyununu hangi takım kazandı?

Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef ödül oyununu hangi takım kazandı? sorularının yanıtı merak ediliyor. Masterchef izleyicileri, yeni bölüm ile ilgili araştırmalar yapıyor. Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde yaşanacaklar merak ediliyor. Masterchef Türkiye 29. bölüm fragmanında son yarışmacının katıldığı görülüyor. Somer Şef, gelen yeni yarışmacının Masterchef'e katılan son yarışmacı olduğunun vurgusunu yapıyor. Bundan sonra elenen yarışmacıların yerine yeni bir yarışmacı gelmeyecek. Yarışmacılar birer birer elenerek finale doğru yaklaşılacak. Peki, bu akşam Masterchef'te kim kaptan oldu, ödülü kim kazandı? soruların yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor..

Masterchef Türkiye yoğun ilgi görüyor. Haftanın 3-4 günü TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye'de yarışma heyecanı devam ediyor. TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Bu akşam yayınlanacak bölüm ile ilgili olarak Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef ödül oyununu hangi takım kazandı? sorularının yanıtı ve yeni yarışmacı ile ilgili bilgiler merak ediliyor.  

MASTERCHEF 29. BÖLÜM FRAGMANI 
 

MASTERCHEF'TE SON "YENİ" YARIŞMACI

Masterchef Türkiye'de geçtiğimiz hafta elenen Açelya'nın yerine Kıvanç Ermiş geldi. Kıvanç Ermiş, Masterchef Türkiye'de son katılan yarışmacı oldu. Somer Şef, "Kıvanç'ın gelmesi çok önemli. Masterchef 2019'a katılacak son yarışmacı oldu." dedi.

MASTERCHEF KIVANÇ KİMDİR?
 

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 14 Ekim Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar kaptanlık mücadelesinde yarıştılar. Adaylara verilen malzemelerden 5 tanesini kullanarak istedikleri yemeği yapma hakkı tanıdılar. Kaptanlık adayları olarak F.Batuhan, Ekin ve Suna son 3’e kaldı. Suna en lezzetli yemeği yaparak birinci oldu ve kaptan olmaya hak kazandı.

 


MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef kaptanlık yarışından sonra Mavi takımın kaptanı olmayı hak kazanan Suna, Kırmızı takıma kaptan olarak Ekin'i atadı. Yarışmacılar ödül oyununda pasta yaptılar. Ödül oyununu Suna'nın kaptan olduğu mavi takım kazandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX