0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ekim 2019 Çarşamba 09:13:00 - Güncelleme:23 Ekim 2019 Çarşamba 12:43:00

22 EKim Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef dokunulmazlık oyunu nasıl oynandı?

Masterchef dokunulmazlık oyunu nasıl oynandı? 22 Ekim Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Bugün oynanan dokunulmazlık oyunununda yarışmacılar bir sürprizle karşılaştı. Her iki takım da planlamalarına göre yemeklerini hazırlarken, 10. dakikalarında bir anda şefler her iki takım yarışmacılarının tezgahları değiştirmelerini istedi. 2019 Masterchef Türkiye'de her iki takım ilk kez yer değiştirdi. Birbirlerinin yarıda kalan yemeklerini kendileri için tamamlamaya çalışan takımlar birbirinin bıraktığı masadan memnun kalmadı. Dünkü Masterchef dokunulmazlık oyununda yaşananlar haberimizde yer alıyor.

22 Ekim Masterchef dokunulmazlık oyunu nasıl oynandı? Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? merak ediliyor. Dün oynanan dokunulmazlık oyunununda takımlar sistematik olarak planlamalarına göre yemeklerini hazırlarken, bir anda şefler her iki takım yarışmacılarının da durmasını istedi. Yarışmacılar durduktan sonra kendilerine söylenecek komutu beklerken, bir sürprizle karşılaştı. Masterchef'te her iki takım yer değiştirdi. Birbirlerinin yarıda kalan yemeklerini kendileri için tamamlamaya çalıştı. Her iki takım da birbirinin bıraktığı masadan hoşnut kalmadı. Dünkü Masterchef dokunulmazlık oyununda yaşananlar haberimizde..

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN.


 
MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Masterchef'te dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık yarışı oynandı. Şefler, dünün yemeğini makarna çeşitleri olarak açıkladı. Her iki takım da makarna hamurlarını kendi açarak, en güzel makarnayı yapmak için bütün hünerlerini sergiledi. 

MASTERCHEF'TE OYUN KARMAŞASI

Dün oynanan dokunulmazlık yarışında yarışmacılara oyun karşaması yaşatıldı. Her iki takım da planlamalarına göre yemeklerini hazırlarken, bir anda şefler her iki takım yarışmacılarının tezgahları değiştirmelerini istedi. 2019 Masterchef Türkiye'de her iki takım ilk kez yer değiştirdi. Birbirlerinin yarıda kalan yemeklerini kendileri için tamamlamaya çalışan takımlar birbirinin bıraktığı masadan memnun kalmadı.

Dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için oyun oynadığı. Bireysel dokunulmazlığı Mustafa aldı. Mustafa, F. Batuhan'ı potaya gönderdi. Takım oylamasında ise Alican ve Eda eşit oy aldı. Takım kaptanı Yasin, Alican'ın adını vererek onu potaya gönderdi.

MASTERCHEF'TE BU HAFTANIN TAKIMLARI

Kırmızı takım: Kaptan Yasin, Eda, Batuhan, F.Batuhan, Alican, Mustafa

Mavi takım: Kaptan Güzide, Cemre, Suna, Rıfat, Ekin, Murat, Kıvanç

Mavi takım bu hafta 7 kişi yarışacak, kırmızı takım ise 6 kişi yarışacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX