0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Kasım 2019 Pazartesi 08:59:00 - Güncelleme:14 Kasım 2019 Perşembe 16:03:00

Cemre Uyanık Masterchef'ten ayrıldı mı?

Masterchef Türkiye'de geçtiğimiz haftaki Masterclass ödülünü kazanan isim Cemre olurken, yine Cemre ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Masterchef Cemre'nin diskalifiye olduğu iddia edildi. Sosyal medyada karşılıklı yapılan hamleler kafaları karıştırdı.

Masterchef Cemre Uyanık'ın yarışmadan diskalifiye olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşıyor. Masterchef izleyicileri "Masterchef Cemre Uyanık diskalifiye mi oldu? Cemre Uyanık Masterchef'ten ayrıldı mı?" sorularının yanıtını arama motorlarında yoğun olarak araştırıyor. Masterchef Türkiye'nin yarın yayınlanacak yeni bölümünde de olduğu görülen Cemre Uyanık'ın sosyal medya hesaplarından Masterchef'i çıkarması merak konusu oldu. Masterchef Cemre Uyanık'ın diskalifiye olması ile ilgili iddialara ilişkin detaylar haberimizde yer alıyor..

MASTERCHEF TÜRKİYE HESABI DA TAKİBİ BIRAKTI

Cemre'nin bu hamlesinin ardında MasterChef Türkiye de Instagram hesabından Cemre'yi takipten çıkardı. Tüm bu gelişmelerden sonra Cemre'nin yarışmadan diskalifiye olduğu konuşulmaya başladı. Cemre sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Paylaşımında "Elenme falan yok, gençler sakin. Masterchef’ten ibaret değilim. Bundan sonra da bazı şeyler dışında ilgili paylaşım yapmayacağım. Bu ara biraz işime yoğunlaşmam gerekiyor" diyen yarışmacı, bu paylaşımı kısa bir süre içerisinde kaldırdı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX