0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Temmuz 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:22 Temmuz 2019 Pazartesi 14:10:00

Yusuf Güney: Bilet için değil halk için sanat

Şarkıcı Yusuf Güney, son zamanlarda sahne ücretlerini katlayan meslektaşlarını hedefine koydu. Bilet satılan konserlere çıkmıyorum’ diyen şarkıcı, halk konserlerini tercih ettiğini söyledi.

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Malatya Uluslararası Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nin konuğu Yusuf Güney oldu. Etkinlikte sahne alan şarkıcı, son günlerde uçuk sahne ücretleriyle gündeme gelen meslektaşlarını hedef alarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Hiçbir zaman Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser vermediğini ve vermeyi de düşünmediğini söyleyerek konuya giren Güney, “Ben bu zamana kadar paralı konser vermedim. Bundan sonra vermeyi de düşünmüyorum. Ben genelde halkla iç içe olmayı tercih diyorum, o yüzden halk konserlerinde sahneye çıkmaya devam edeceğim” diye konuştu.  Türk müzik sektörünün değişen yönüyle ilgili de konuşan şarkıcı, ”Bizim pop müzik piyasasında şöyle bir sıkıntı var, yeniliklere pek açık değiliz. O yüzden daha çok çalışmamız lazım. Bu işi güzel yapan arkadaşlar da var, haliyle bu işi rahatsız edici arkadaşlar da var. Bazı arkadaşların popülizmin verdiği şımarıklıkları ve heyecanları var ama onlara tek tavsiyem, o heyecana pek kapılmamaları lazım. Çünkü bu dünya başka bir dünya. Dikkatli olmaları lazım. Genel anlamda onları destekliyorum” dedi. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX