0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Kasım 2021 Pazar 18:44:00 - Güncelleme:08 Kasım 2021 Pazartesi 00:21:00

Lütfü Türkkan'ın şehit ağabeyine küfür etmesi olayında sessizliğe gömülen Akşener paylaşımıyla dikkat çekti

Kaynak: Akşam

ABONE OL

Tüm Türkiye'nin konuştuğu, Lütfü Türkkan'ın şehit ağabeyine küfür etmesi olayının ardından sessizliğe gömülen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 43. İstanbul Maratonu'yla ilgili paylaşım yaptı. Akşener'in paylaşımına yorum yapan çok sayıda kullanıcı, Lütfü Türkkan'ın neden ihraç edilmediğini sordu.

Tüm Türkiye, şehit ağabeyine küfreden İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın istifa etmesini veya ihraç edilmesini beklerken Meral Akşener sessizliğe gömülmüştü.

İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden alındığı açıklanan Türkkan'ın görevden istifa ettiğine dair dilekçe ortaya çıktı.

Meral Akşener, olayın ardından ilk defa bir paylaşım yaptı. Lütfü Türkkan'la ilgili açıklama yapmayan Akşener'in paylaşımı 43. İstanbul Maratonu ile ilgiliydi.

"NEDEN İHRAÇ EDİLMEDİ?"

Akşener'in paylaşımı, Lütfü Türkkan'la ilgili yorum yağmuruna tutuldu.

Paylaşımı alıntılayan ve yorum yapan çok sayıda kullanıcı Akşener'e tepki göstererek Türkkan'ın neden partiden ihraç edilmediğini sordu.

KILIÇDAROĞLU DA SESSİZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Millet İttifakı'ndaki ortağı İYİ Parti'nin milletvekili Türkkan skandalıyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı.

Etiketler : meral akşener lütfü türkkan şehit küfür kemal kılıçdaroğlu millet ittifakı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX