0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2019 Pazartesi 09:08:00 - Güncelleme:02 Ocak 2020 Perşembe 14:48:00

KYK ilk ödeme ne zaman?

KYK'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama taahhütnamesini onaylayan öğrencilere Ekim ve Kasım olmak üzere iki aylık ödeme yapılacak. KYK burs ödemelerinin yapıldığı tarihler ile ilgili bilgiler haberimiz içerisinde yer alıyor.

KYK burs ve kredi almaya hak kazanan öğrenciler, burs ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. KYK ilk burs ne zaman yatar? KYK ilk ödeme ne zaman? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. 2019 KYK burs başvuru sonuçları geçtiğimiz günlerde duyuruldu. KYK burs taahhütname onayı süresi ise 19 Kasım'da sona erdi. Öğrenciler şimdi burs ödemelerinin yapılacağı günü bekliyor.

KYK İLK BURS NE ZAMAN YATAR?

KYK'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama taahhütnamesini onaylayan öğrencilere kasım ayı sonunda ekim ve kasım olmak üzere iki aylık ödeme yapılacak.

KYK bursları öğrencilerin T.C. kimlik numaralarına göre belirlenmiş olan tarihlerde öğrencilerin hesaplarına yatırılır. KYK' burslarının hesaba geçiş saati aydan ayda değişkenlik gösterebiliyor. Bursların yatırıldığı saat ile alakalı net bir saat vermek mümkün olmasa da geçmişe bakarak burs ücretlerinin genellikle 00:00 ila 03:00 arasında yatırılıyor. Aşağıdaki tabloya bakarak T.C. kimlik numaranıza göre KYK burs ödemesinin hangi tarihte hesabınıza geçeceği hakkında bilgi sahibi olabilir.

T.C. kimlik numarası sıfır ile bitenler ayın altısında
İkiyle bitenler ayın yedisinde
Dörtle bitenler ayın sekizinde
Altıyla bitenler ayın dokuzunda
Sekizle bitenler ayında onunda burslarını tahsil edebilirler.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX