0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Temmuz 2021 Cumartesi 23:30:00 - Güncelleme:10 Temmuz 2021 Cumartesi 23:30:00

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması: "Zamansız yapıldı"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun "Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu" sözleriyle ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu konuya ilişkin açıklamasında, "Acele söylenmiş sözlerdir." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na sevgi ve saygılarımı iletiyorum" demişti.

Sözcü gazetesine konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "zamansız bir açıklama" diyerek bu sözleriyle ilgili açıklamada bulundu.

"Biz Cumhurbaşkanlığı seçimine Millet İttifakı olarak diğer partilerle birlikte gireceğiz. Onlara danışmadan, onların onayı alınmadan, birlikte karar verilmeden, şu veya bu kişinin aday olacağını açıklaması yanlış oldu" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Siyasi ortamı ve Millet İttifakı'nı dikkate almadan acele söylenmiş sözlerdir" diye konuştu.

Etiketler : chp kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı adaylığı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX