0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 11:50:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 13:49:00

Kemalistler kazan kaldırdı! Ümit Kocasakal, Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı aday olacağını açıkladı

Ümit Kocasakal, CHP’nin 3,4 Şubat tarihinde yapılacak CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı. Mustafa Kemal'in askeriyim diyen Kocasakal, "Bu bir vicdan haykırışı ve isyanıdır. Bu açıklamayı Mustafa Kemal'in askeri olarak yapıyorum. Birileri Mustafa Kemal'in askeri olmayı anlamıyor" diyerek CHP'nin FETÖ'nün yanında yer alıp savrulmasına isyan bayrağını kaldırdı.

GÜNEŞ

İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal Taksim’deki bir otelde düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı. Hain FETÖ ve ülke sathı ve dışındaki karanlık gladyo unsurlarının maşası haline gelen Kemal Kılıçdaroğlu'na meydan okuyarak aday olduğunu duyurdu.

KOCASAKAL HDP GÜZELLEMESİ YAPAN KAFTANCIOĞLU'NA REST ÇEKTİ

Ümit Kocasakal, adaylık açıklamasında isim vermeden Gezi'ci militarist Kaftancıoğlu'na yüklendi: “Mustafa Kemal’in askerleriyiz sözünden rahatsız olanlar Atatürk’ün partisinde siyaset yapamaz. Atatürk'ün askeri olmak şeref ve onurdur. Başkalarının askerliğini yapmaktan rahatsızlık duymayanların bunu anlaması beklenemez." dedi.

KEMAL'E BÜYÜK SALVO: KÜRESELCİLERLE İTTİFAK...

CHP, küresel odaklarla veya onun uzantılarıyla ittifak yapamaz, bir araya gelemez. Kendini inkar, imha olur. CHP kendi kimliğini, özünü muhafaza ederek fikirlerle ittifak yapar.

YÖNETİME İSYAN ETTİ

Bu açıklamayı yaşananlar sebebiyle mutsuz, umutsuz milyonlarca vatansever yurttaşlarımız adına yapıyorum. Bu bir vicdan haykırışı ve isyanıdır. 

KEMAL'İ KASTEDEREK, "BANA SALDIRACAKLAR AMA BU MASKELİ BALO ARTIK BİTSİN" DEDİ

Sosyal medya trolleriyle bana saldıracaklar ama artık bu karanlık maskeli balo bitsin ben her türlü bedeli ödemeye hazırım

120 İMZAYA İHTİYACI VAR

CHP'nin Parti Tüzüğü'ne göre, genel başkanlık seçimine girmek için, bin 100 kurultay delegesinin 120'sinin imzası gerekiyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX