0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Ekim 2021 Cumartesi 08:28:00 - Güncelleme:09 Ekim 2021 Cumartesi 08:28:00

Kemal Kılıçdaroğlu 'silaha sarıldı'

Kaynak: Akşam

ABONE OL

Bir süredir gerilim stratejisi izleyen Kemal Kılıçdaroğlu, ‘siyasi cinayetler konusunda kaygım var' diyerek işi bir adım daha ileri götürdü. AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu sert çıktı: “Kendi yaptıkları ve planladıklarını iktidara yamamaya çalışıyor.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü, Karar ve Cumhuriyet gazetelerine verdiği röportajda akılalmaz ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, hayali bir gerilim ve çatışma senaryosu yazdı. Başta 15 Temmuz olmak üzere, Gezi olayları ve 6-7 Ekim olaylarında, vandalların sokakları yağmalayıp masum kişilerin canına kastettiği günlerde, masum vatandaşlardan yana olmak yerine katillerden yana olmayı seçen Kılıçdaroğlu, "2023 seçimleri öncesi sokaklara silahlı kişileri salarak bazı kişileri öldürtebilirler" iftirasında bulundu.

PLANLARI ORTAYA ÇIKTI

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu bu sözlere tepki gösterdi. Akbaşoğlu, CHP'nin, mızıkçılık peşinde olduğunu ifade ederek, "Kamuoyu yoklamalarında Sayın Cumhurbaşkanımızın açık ara önde olduğu görülüyor. Korku sarmış kendilerini. Nasıl planlar içerisinde oldukları görünüyor. Kendi yapmayı planladıklarını iktidara yamamaya çalışıyor" dedi.

Etiketler : kemal kılıçdaroğlu muhammet emin akbaşoğlu chp gezi olayları gerilim
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX