0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Haziran 2022 Pazartesi 07:35:00 - Güncelleme:27 Haziran 2022 Pazartesi 07:37:00

Kabine toplanıyor! İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği masada

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yarın Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. NATO Liderler Zirvesi öncesi yapılacak toplantıda İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyeliği ve iç gelişmeler masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, NATO Liderler Zirvesi öncesinde yoğun bir gündemle bugün Külliye'de toplanıyor.

Toplantının gündeminde, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği, ekonomik gelişmeler ve terörle mücadele olacak.

NATO Liderler Zirvesi öncesi yapılacak toplantıda İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyeliği konusunda Türkiye'nin beklentilerine vereceği karşılık masaya yatırılacakken, Başkan Erdoğan'ın bu konuda önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

ASGARİ ÜCRET MASADA

Kabinenin bir önemli gündem maddesi de asgari ücret konusu olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücretle ilgili görüşmelerin sürdüğünü ve önümüzdeki günlerde konuya açıklık getirileceğini söylemişti.

Bakan Bilgin'in toplantıda, asgari ücret ve 3600 ek gösterge hakkında sunum yapması bekleniyor.

Ayrıca toplantıda, ekonomik gelişmeler, faiş fiyat artışları, konut ve kira artışları konusunda atılan adımlar ele alınacak.

Etiketler : kabine fillandiya isveç
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX