0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Kasım 2019 Cumartesi 09:23:00 - Güncelleme:30 Kasım 2019 Cumartesi 09:24:00

Jungle filmi hangi kanalda saat kaçta? Jungle filmi konusu ne, oyuncuları kim?

Jungle filmi konusu ne, oyuncuları kim? Jungle filmi hangi kanalda saat kaçta? sorularının yanıtı merak ediliyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Filmi daha önce izlemeyenler ile yeniden izlemek isteyenler filmin hangi kanalda, saat kaçta başlayacağını ve konusunu öğrenmek istiyor. Jungle filmi ile ilgili merak edilen detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

Jungle filmi konusu ne, oyuncuları kim? Jungle filmi hangi kanalda saat kaçta? sorularının yanıtı merak ediliyor. Bugün televizyon izleyicileri ile buluşacak Jungle filmi ile ilgili aramalar yoğunlaşıyor. Filmde bir grup arkadaş, Bolivya ormanlarında bir gezi için tura katılırlar. Burası hayatta kalmak için en zor yerlerden biridir. Başrol oyuncularının muhteşem performans sergilediği film ile ilgili merak edilenler haberimizde..


JUNGLE HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Jungle filmi, 29 Kasım akşamı saat 23:30'da Show Tv ekranlarında yayınlandı.

JUNGLE KONUSU NE?

3 arkadaş seyyah Yossi, öğretmen Marcus ve fotoğraf sanatçısı Kevin bir şekilde amazon onların ilgisini çekmekte ve sürekli oraları keşfetmek istemektedirler. 1980 yıllarında o zamanlar yossi 22 yaşındadır ve adrenalin isteği oldukça fazladır. Bu 3 arkadaşa rehberlik etmek için yeni tanıştıkları Karl Ruprechter yol gösterecektir. Çok fazla olumsuz şey olmadan amazon’un derinliklerine doğru giderken aslında hayatta kalmak için neler yapabileceklerini görecekler ve belkide hayatlarında son gördükleri şey büyük ağaçlar olacaktır.

JUNGLE OYUNCULARI KİM?

Jungle filmi oyuncu kadrosunda Daniel Radcliffe, Alex Russell, Thomas Kretschmann, Yasmin Kassim, Joel Jackson, Jacek Koman yer alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX