0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2019 Pazartesi 09:30:00 - Güncelleme:25 Kasım 2019 Pazartesi 16:41:00

İşte Muharrem İnce'ye tekne tatilinde kumpas kuran isimler

Muharrem İnce, CHP'de kendisine kumpas kuranların geçtiğimiz aynı teknede tatil yaptıklarını söyledi. İnce’nin sözünü ettiği teknede tatil olayı Çeşme’de yaşandı. Engin Özkoç'un, Muharrem İnce'nin iddialarına 'ya kanıtla ya sus' diye yanıt vermesi, "İnce'nin tekne iddiaları doğru mu?" sorusunu akıllara getirdi.

Muharrem İnce, CHP’nin içinde ‘çete’ olduğu yönündeki sözleri hatırlatılarak söz konusu çetenin kimlerden oluştuğu yönündeki soruya “Onlar kendilerini iyi bilirler. Mesela aynı teknede yazın tatil yapmışlardır. Onlar kendilerini bilirler” cevabını verdi. CHP Genel Merkezi’ne yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre İnce’nin sözünü ettiği teknede tatil olayı Çeşme’de yaşandı. CHP Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan, Oğuz Kaan Salıcı, Bülent Kuşoğlu ve Grup Başkan Vekili Engin Özkoç geçen yaz Çeşme’de bir işadamının teknesinde buluştu. 

"CHP'DE KANIT İRONİSİ"

Muharrem İnce'ye ''Kanıtın varsa konuş, yoksa sus! İnce dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!" diyerek yüklenen Engin Özkoç ve partisi, kanıtsız ve asılsız bir şekilde "Beştepe'deki CHP'li" yalanını pohpohlamıştı..

Muharrem İnce dün Yalova'da yaptığı basın toplantısında ''Dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi'nde üretilmiştir, bunu rakiplerim değil, partideki küçük bir grup üretmiştir'' demişti.

AYNI SİTEDE  YAZIYORLAR 

Bülent Kuşoğlu “Beştepe’deki CHP’li" haberinin kaynağı Talat Atilla ile aynı internet sitesinde yazarlık yapıyor, sitede iddiayı köşesine taşıyan Rahmi Turan’ın da yazıları yayımlanıyor. 

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX