0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Haziran 2019 Çarşamba 00:54:00 - Güncelleme:12 Haziran 2019 Çarşamba 01:30:00

İsmail Küçükkaya, İmamoğlu'nun iddiasını yalanladı

Ekrem İmamoğlu'nun NTV'de gündeme getirdiği "Binali Yıldırım soruları önceden görmek istedi" iddiasını moderatörlük yapacak olan İsmail Küçükkaya yalanladı. Binali Yıldırım da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, İmamoğlu'nun özrü dilemesini istedi.

CHP adayı Ekrem İmamoğlu NTV - Star TV ortak yayınında soruları yanıtladı. İmamoğlu programda, "Binali Yıldırım ortak yayın öncesinde soruları önceden görmek istedi" dedi.

Bu iddiayı ilk yalanlayan ise ortak yayında moderatörlük yapacak olan gazeteci İsmail Küçükkaya oldu. İsmail Küçükkaya, soruların istendiğine dair iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İmamoğlu'nu, doğruluğu olmayan bir iddiayı gündeme getirdiği için özür dilemeye çağırdı ve "Bunun adı basitliktir" dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX