0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2021 Çarşamba 10:30:00 - Güncelleme:20 Ekim 2021 Çarşamba 10:30:00

Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon tezkeresi Meclis'e sunuldu

Son Dakika Haberleri.. Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin iki yıl daha uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen yetkinin iki yıl daha uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunulduğu bildirildi.

OPERASYON SİNYALİ

Geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullanmıştı:

"Suriye'den ülkemize yönelik terör saldırılarının kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammülümüz kalmamıştır. Buralardan kaynaklanan tehditleri ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız. Polislerimize yönelik son saldırı ve topraklarımızı hedef alan tacizler artık bardağı taşırmıştır. En kısa sürede bu sorunların çözümü için gereken adımları atacağız."

Etiketler : ırak suriye türkye teskere
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX