0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Haziran 2021 Salı 11:30:00 - Güncelleme:29 Haziran 2021 Salı 12:13:00

Fahrettin Altun'dan ODA TV'nin asılsız haberine sert tepki!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, OdaTV'nin yurtta silah başlıklı yalan haberinin uluslararası bir güvenlik sorunu olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Altun, 'Algı operasyonu, tetikçilik yapıldığını görüyoruz. Çarpıtma üzerine kurulu habercilik demokrasiye zarar verir' dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı tarafından çevrim içi olarak düzenlenen İnternet Medyası ve Haberciliği Çalıştayı'nın açılış konuşmasını yaptı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un açıklamalarından satır başları:

"Çarpıtma üzerine kurulu habercilik demokrasiye zarar verir"

"Algı operasyonu, tetikçilik yapıldığını görüyoruz"

"Sistematik yalanlarla, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye ve vatandaşlarımızı kışkırtmaya çalışanlar, elbette işledikleri cürümler dolayısıyla hukuki olarak bedelini ödeyeceklerdir."

"İnternet gazeteciliğinin mesleki standartlarının belirlenmesi, uygun çalışma ortamının sağlanması ve çalışanların haklarının korunmasına yönelik çerçevenin çizilmesi son derece önemlidir."

Etiketler : FAHRETTİN ALTUN ODA TV ALGI OPERASYONU
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX