0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:20:00 - Güncelleme:18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:20:00

İmamoğlu iddiaları doğruladı: Murat Ongun kızağa çekildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun'la ilgili iddiaları doğruladı. İBB Sözcüsü Murat Ongun'un yürüttüğü İBB Sözcülüğü birimi kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun'la ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Sözcülük makamını kaldırdım" dedi.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Konuştuğumuz konuların arasında çok küçük bir konu. Murat Ongun benim çok değerli bir yol arkadaşımdır. Başka görevleri vardır. Daha önce benim kararımla sözcülük makamı kurmayı uygun görmüştüm. Şu anda gördüğüm ortamda sözcülük makamının bir takım sonuçlarından dolayı, toplumun da buna gösterdiği refleksten, ne yazık ki siyasi rakiplerimizin de bu alanda dezenformasyon oluşturma çabasından dolayı ben sözcülük makamını kaldırdım, şu anda böyle bir makam yok. Murat Bey de diğer işlerine bakıyor."

Etiketler : Ekrem İmamoğlu Murat Ongun Sözcülük makamını kaldırdım
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX