0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Haziran 2021 Salı 15:28:00 - Güncelleme:29 Haziran 2021 Salı 15:28:00

İftiraları cezasız kalmayacak! KADEM'den Odatv'nin yalan haberine suç duyurusu

Odatv, KADEM Vakfı'na ait Ataşehir Kız Öğrenci Yurdu'ndan silahlar çıktığını iddia etti. Söz konusu olayla ilgili fotoğrafın dizi çekimi için kiralandığı ise kısa sürede ortaya çıktı. KADEM, yalan haber sonrası Odatv hakkında suç duyurusunda bulundu.

Oda Tv sitesi KADEM Vakfı'na ait Ataşehir Kız Öğrenci Yurdu'ndan içinden taşındığı iddia edilen silahların fotoğraflarını paylaştı.

Caner Taşpınar'ın haberine göre, askeri uzmanların gerçek silah dediği fotoğraflardaki silahların G3 Piyade Tüfeği, M4 Piyade Tüfeği, AK-47 Kalaşnikov Saldırı Tüfeği olduğunu belirtti.

Habere göre, silahlar yurt yöneticilerinin gözetiminde kamyonlarla başka bir yere taşındı. Haberde ayrıca bilgi almak için KADEM'in arandığı fakat kimseye ulaşılamadığı da belirtildi.

KADEM'DEN AÇIKLAMA

KADEM'den yapılan açıklamada "Haberin 'hayal ürünü' olmanın ötesinde her yönüyle KADEM'i itibarsızlaştırma çabasından ibaret olduğu" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, silahlar gerçek olmayıp TRT tarafından çekilen, bir 15 Temmuz belgesel için kullanılan imitasyon çekim aksesuarları olduğu iddia edildi.

SUÇ DUYURUSU

KADEM, 'öğrenci yurdundan silah çıktı' başlıklı haber için suç duyurusunda bulundu.

Etiketler : Oda Tv sitesi KADEM G3 Piyade Tüfeği SUÇ DUYURUSU
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX