0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Mayıs 2020 Çarşamba 13:45:00 - Güncelleme:06 Mayıs 2020 Çarşamba 14:00:00

İETT'de pes dedirten yolculuk! CHP'li İBB tedbirleri umursamıyor

CHP'li İBB, koronavirüse karşı alınan tedbirleri hiçe saymaya devam ediyor. İBB'nin bir türlü çözüme kavuşturamadığı toplu ulaşım sorunu, vatandaşın canına tak etti. Koronavirüs salgınına karşı getirilen yolcu kısıtlamasına rağmen Taksim-Kocamustafapaşa İETT otobüsünde yoğunluk yaşanan anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde sosyal mesafe kuralı bir yana, araç içerisinde ayakta duracak yer bile olmadığı görüldü.

Koronavirüs salgını ile birlikte alınan tedbirlere ayak uyduramayan İBB'de her yeni gün toplu ulaşım skandalı yaşanıyor. Son olarak 35C numaralı İETT otobüsündeki yoğunluk pes dedirtti.

AYAKTA DURACAK YER KALMADI

Yeni tip korona virüse(Kovid-19) karşı mücadele sürerken zaman zaman görenleri hayretlere düşüren görüntüler de geliyor. Dün akşam saatlerinde Taksim'den Kocamustafapaşa'ya hareket eden 35C kodlu İETT otobüsündeki kalabalık pes dedirtti. Yolculuk sırasında otobüste sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüldü. Otobüste ayakta bile duracak yer kalmazken, tıklım tıklım dolu olduğu anlar kameralara yansıdı.

Etiketler : İBB Ulaşım Ekrem imamoğlu CHP'li ibb koronavirüs koronavirüs tedbirleri koronavirüsle mücadele CHP İBB 35C taksim kocamustafapaşa metrobüs ulaşım problemi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX