0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ağustos 2020 Cumartesi 15:05:00 - Güncelleme:29 Ağustos 2020 Cumartesi 15:05:00

İçişleri Bakanlığı duyurdu... Terör örgütü PKK'dan kopuşlar sürüyor

Kaynak: Akşam

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı son dakika yaptığı açıklamada 1 milyon TL ödülle aranan turuncu listedeki terörist Vedat Demir'in örgütten kaçtığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, bir milyon TL ödülle Terörden Arananlar Listesi'nde turuncu kategoride yer alan PKK'nın sözde Van Başkale Sorumlusu "Şevger Başkale" kod adlı terörist Vedat Demir'in örgütten kaçtığını bildirdi.

Güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesiyle yurt içi ve yurt dışında icra edilen başarılı operasyonlar neticesinde terör örgütü PKK/KCK'nın alt kadrolarının yanı sıra sözde üst düzey sorumlularının da örgütten kopuşları devam ediyor.

Bu kapsamda, İçişleri Bakanlığı Terörden Arananlar Listesi'nde bir milyon TL ödülle turuncu kategoride bulunan PKK'nın sözde Van Başkale Sorumlusu "Şevger Başkale" kod adlı terörist Demir, örgütün çöküş ve dağılma sürecine girmesi, çok sayıda kayıp vermesi, yaşadıkları tedirginlik ve moral bozukluğu nedeniyle örgütle bağlantılarını kopardı.

Etiketler : vedat demir pkk terör örgütü kaçış pkk çöküş
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX