0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Şubat 2019 Salı 12:04:00 - Güncelleme:12 Şubat 2019 Salı 13:31:00

Zehir tacirlerine büyük darbe! İstanbul'da 2 ton esrar İzmir'de kaçak sigara yakalandı

Zehir tacirlerine ne karada, ne havada ne de denizde geçit yok. İstanbul polisimiz bu sabah 2 ton esrar ele geçirerek Cumhuriyet tarihinin rekorunu yeniledi. Öte yandan Ticaret Bakanlığı'na bağlı ekipler de İzmir Aliağa Limanı'nda piyasa değeri yaklaşık 5.5 milyon lira olan 500 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

İstanbul polisince bu sabah düzenlenen operasyonda 2 ton esrar ele geçirildi. Bursa'da 4 bin polisle gerçekleştirilen operasyonda da 200 uyuşturucu satıcısı yakalandı. İstanbul ve Bursa'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul polisince bu sabah düzenlenen operasyonda 2 ton esrar ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Soylu, Bursa'da 4 bin polisle gerçekleştirilen operasyonda da 200 uyuşturucu satıcısının yakalandığını söyledi.

İstanbul'da 2 ton uyuşturucu, İzmir'de kaçak sigara yakalandı

İstanbul'da 2 ton skunk uyuşturucu, tek seferde bir okul servisi aracında, İzmir'de ise 5.5 milyon lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından konuyla ilgili, "Saroz Körfezi’nden İstanbul’a kadar süren operasyonla, tek seferde 2 ton SKUNK uyuşturucu ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı. Ülkemizde tek seferde rekor miktardaki SKUNK uyuşturucu yakalayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube NARKOTİM ekiplerimizi yürekten kutluyorum." açıklamasını yaptı.

ERZURUM'DAKİ REKORU DA GEÇTİ

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunda, 1 ton 535 kilogram uyuşturucu ele geçirilmişti. Bu operasyon, Türkiye'de tek seferde, en fazla uyuşturucunun ele geçirildiği operasyon oldu.

İZMİR'DE DE SİGARA OPERASYONU

Öte yandan Ticaret Bakanlığı, İzmir'deki sigara operasyonuyla ilgili; "Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Türkiye genelinde sigara kaçakçılığına karşı yürütülen mücadele kapsamında, İzmir Aliağa Limanı'nda piyasa değeri yaklaşık 5.5 milyon lira olan 500 bin paket kaçak sigara ele geçirildi." açıklamasını yaptı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX