0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2017 Pazar 02:05:00 - Güncelleme:19 Kasım 2017 Pazar 02:11:00

HDP'li vekiller öldürülen PKK'lı teröristin cenazesine katıldı

Kırmızı listede olan terör örgütünün sözde yöneticilerinden terörist Hülya Eroğlu'nun Diyarbakır'daki cenazesine HDP'li vekiller katılarak yeni bir skandala imza attılar.

Terör örgütü PKK'nın kadın örgütlenmesi olan, YJA Star'ın en tepesinde bulunan ve İçişleri Bakanlığı'nın aranan teröristler listesinin kırmızı kategorisinde yer alırken, 13 Kasım'da Şırnak'ın Bestler-Dereler bölgesinde düzenlenen hava operasyonunda öldürülen 'Delal Amed' kod adlı PKK'lı terörist Hülya Eroğlu'nun cenazesi, Şırnak'tan Diyarbakır'a getirildi.

HDP'Lİ 3 VEKİL TERÖRİST CENAZESİNDE

Yeniköy Mezarlığı'na güvenlik güçlerinin aldığı önlemlerle getirilen terörist Eroğlu'nun cenazesine, HDP Mililetvekilleri Feleknaz Uca, Sibel Yiğital ve Berdan Öztürk ile yakınları katıldı. 

BAŞINA 4 MİLYON LİRA ÖDÜL KONULMUŞTU

Başına 4 milyon lira ödül konulan, KCK'nın yürütme konseyi üyelerinden biri olan 43 yaşındaki PKK'lı terörist Hülya Eroğlu, çözüm süreci sırasında Kandil'e giden HDP heyeti ile yapılan bazı görüşmelere de katılmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX