0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Temmuz 2021 Çarşamba 08:24:00 - Güncelleme:28 Temmuz 2021 Çarşamba 08:24:00

HDP'li Beştaş'tan akıllara zarar açıklama: Kürtler AK Parti'ye güvenmedikleri için aşı olmuyor

HDP'li Meral Danış Beştaş, akıllara zarar bir açıklamayla Doğu illerinde aşılama oranlarının düşük olmasını AK Parti'ye bağladı.

HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, beraberindeki heyetle birlikte HDP Adana İl Başkanlığı'nda partililerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Beştaş, koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan aşılamaya değindi.

Diyarbakır, Mardin, Siirt, Bitlis gibi illerde yapılan aşılamanın, vatandaşların AK Parti'ye güvenmedikleri için düşük olduğunu belirten Beştaş, şunları söyledi:

"AK PARTİ'YE GÜVENMEDİKLERİ İÇİN AŞI OLMUYORLAR"

"Kürdistan'da millet aşı olmuyor ya. Size şaka gibi geliyor dimi? Çünkü devletine güvenmiyor. Kürt illerine gidiyoruz, işte Diyarbakır, Mardin, Bitlis, Siirt gibi illerde soruyorum 'Niye aşı olmuyorsunuz' diyorum. Diyorlar ki 'Biz AK Parti'ye güvenmiyoruz ki' ya da MHP'ye.

'DEVLET ÇİP TAKACAK' DİYORLAR'

Bölgede yaşananları korkunç olarak niteleyen Beştaş, "İyi bir şeyi bile kabul etmiyor vatandaşlar. 'Çip takacaklar, kısırlaştıracaklar' diyor. O güven olgusu, devlete, iktidara güven duygusu kaybolmuş." ifadelerini kullandı.

Etiketler : HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş HDP Adana İl Başkanlığı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX