0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Nisan 2021 Cumartesi 15:38:00 - Güncelleme:03 Nisan 2021 Cumartesi 15:38:00

HDP-PKK'nın kirli ittifakı! Aileyi yaka paça dışarı attılar

Kaynak: AA

ABONE OL

Türkiye'deki yaşayan Suriyeli ailenin 13 yaşındaki çocuğu, HDP tarafından kandırılarak terör örgütü PKK'ya katılması sağlandı. Evladını Şanlıurfa HDP binasında arayan Suriyeli anne, çocuğun Kandil'e gönderildi denilerek, yaka paça dışarı atıldı. Evladın terör örgütünce dağa çıkarılan Suriyeli anne Diyarbakır'daki evlat nöbetine katıldı.

Bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG, Suriye'de iç savaşın sürdüğü 2012'de eleman temin etme faaliyetleri kapsamında, Suriyeli bir ailenin 13 yaşındaki kızı Neriman Şeyh Ahmet'i örgüt saflarına katmak istedi.

Evlatlarını terör örgütüne kaptırmak istemeyen aile, her şeyini geride bırakarak 2013'te Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine yerleşti.

Aileyi bu kez güvenlik güçlerinin operasyonları karşısında bitme noktasına gelen ve yaşadığı eleman sıkıntısını çözmek amacıyla gözünü çocuklara da diken terör örgütü PKK/KCK rahat bırakmadı.

13 yaşındaki Suriyeli Ahmet'in, HDP Suruç ilçe teşkilatınca kandırılarak dağa çıkarıldı.

Evladını terör örgütünden kurtarmak isteyen anne Medine Elberkel'in, gittiği parti binasında birçok kez tehdit, küfür ve hakaretlere maruz kaldı.

HDP'lilerce parti binasına bir daha gelmemesi istenen Elberkel'in, çocuğunun Kandil'e gönderildiği söylenerek yaka paça dışarı atıldı.

Bunun üzerine, 8 yıldır evlat hasreti çeken anne Elberkel, kızına kavuşmak umuduyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde 3 Eylül 2019'dan beri devam eden evlat nöbetine dahil oldu.

Böylece evlat nöbeti tutan aile sayısı 221'e yükseldi.

Etiketler : HDP evlat nöbeti Suriyeli Ahmet Suruç ilçe teşkilatı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX