0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Nisan 2019 Perşembe 09:44:00 - Güncelleme:18 Nisan 2019 Perşembe 09:52:00

Hain darbe girişimiyle alamadıkları İBB'yi sandıkta yapılan hırsızlıkla almaya çalışıyorlar

İstanbul İl Seçim Kurulu'nun aldığı skandal kararın ardından Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kalabalığın verdiği görüntüsü tepkilere neden oldu. 15 Temmuz gecesi, bayrak inmesin diye süs havuzunda abdestini alıp ölüme koşan 17 kahramanı şehit vererek FETÖ’cülere teslim edilmeyen İBB’yi CHP ve ortakları sandıktaki hırsızlıkla almaya çalışıyor... Bu görüntü ise 'nereden nereye' dedirtti.

tanbul İl Seçim Kurulu'nun verdiği son karar hukuk çevrelerinde ve kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı. Seçimlerin yenilenmesine neden olacak onca delile ve AK Parti'nin olağanüstü itirazına rağmen İl Seçim Kurulu, YSK'yı beklemeden İstanbul'da seçimi İmamoğlu'nun kazandığını açıklayarak mazbatasını verdi. İstanbul İl Seçim Kurulu daha önce de defalarca oy sayımını durdurarak seçimlere gölge düşürmüştü.

Skandal kararın ardından mazbatasını alan İmamoğlu Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye binasına geldi. Ve burada toplanan kalabalığın biralarla kutlama yapması ise dikkatlerden kaçmadı.

15 Temmuz gecesi, bayrak inmesin diye süs havuzunda abdestini alıp ölüme koşan 17 kahramanı şehit vererek FETÖ'cülere teslim edilmeyen İBB'yi CHP ve ortakları organizeli usulsüzlüklerle almaya çalışıyor... Bu fotoğraf karesi ise 'nereden nereye' dedirtti.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişinde canını hiçe sayıp şanlı Türk Bayrağı inmesin, ezanlar dinmesin diye sokaklara akın eden, son abdesti İBB önündeki süs havuzunda alıp vatanını savunmak için şehit olan 17 kahraman...

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX