0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Haziran 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:17 Haziran 2019 Pazartesi 10:44:00

Beyaz TV ekibine çirkin saldırı

Ankara'da Beyaz TV muhabiri ve kameramanı, haber çekimi için gittikleri Beypazarı’nda, bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan birinin Mansur Yavaş’la çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Beyaz TV muhabiri Tuğçe Ünsal ve kameraman Serkan Çinier, Beypazarı'ndan gelen izleyici şikâyetleri üzerine, Beypazarı Şehir Mezarlığı'nın halini görüntülemek üzere ilçeye gitti. Ancak bu sırada bir araçla çekim yapılan mezarlık alanına getirilen D.T. isimli kadın, Beyaz TV ekibine hakaret etti. 

HEDEF GÖSTERDİLER 

Ekibin görüntülerini çekerek sosyal medyada paylaşan D.T, kocası Y.T’nin kullandığı araca binerek olay yerinden ayrıldı. Beyaz TV ekibini hedef gösteren paylaşımlar nedeniyle toplanan bir grup, gazetecilere saldırdı. Kameraman Çinier’i darp eden saldırganlar, saldırıyı cep telefonuyla kaydeden muhabir Ünsal'a da zor kullanarak engel olmak istedi. Saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçtı. 

GÖZALTINA ALINDI 

Ancak saldırı hastanede de devam etti. Hastane önünde yaşanan kargaşaya polis müdahale etti. Gazetecilere saldırıda bulunan E.G. isimli şahsın polis tarafından yakalanarak gözaltında alındığı öğrenildi. Saldırganlardan birinin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la beraber çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX