0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Kasım 2019 Cuma 08:50:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 14:58:00

Masterchef'te eleme potasında kimler var?

İlk dokunulmazlığı kaybeden takım Suna'nın kaptanlığındaki Mavi takım oldu. Bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ise Çarşamba günü oynandı. Masterchef Türkiye izleyicileri "Masterchef'te bu hafta kim elendi? Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?" sorularının yanıtını araştırıyor. Masterchef'e veda eden isim haberimizde yer alıyor..

14 Kasım Masterchef Türkiye'de kim elendi? Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorularının yanıtı merak ediliyor. TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Her hafta bir kişi yarışmaya veda ediyor. Geçtiğimiz haftanın eleneni Eda olmuştu. Eda gittikten sonra yarışmada toplam 10 kişi kaldı. Yarışmada bu hafta takımlar 5'er kişilerden oluştu. 

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MASTERCHEF'TE 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU..

Masterchef'te bu haftanın 2. dokunulmazlık oyununda takımlar 3 kişiyle yemek yaptı. Kaptanların belirlediği 2 isim dışarda bekledi. Yemekler bittikten sonra tadımı dışarı çıkan 4 yarışmacı yaptı. Bu sefer yarışmacılar yemekleri göremeden, gözleri kapalı bir şekilde tadım yaptılar. Mavi takımdan Alican ve Mustafa, Kırmızı takımdan ise Yasin ve Kıvanç dışarıda kaldı. 

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışmacıların verdiği seçtiği yemeklere göre en çok oyu alan Mavi takım oldu. Oyunu kaybeden taraf Kıvanç'ın kaptalnlığındaki Kırmızı takım oldu.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX