0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Kasım 2019 Cuma 17:25:00 - Güncelleme:16 Kasım 2019 Cumartesi 09:34:00

Gelinim Mutfakta hafta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi?

15 Kasım Gelinim Mutfakta hafta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta ödülü kim aldı? sorularının yanıtı merak ediliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri bu hafta kimin birinci olduğunu ve hangi yarışmacının veda ettiğini merak ediyor. Gelinlerin ve kayınvalidelerinin yarıştığı, Fatih Ürek'in eğlenceli sunumu ile izleyicilerden tam not alan Gelinim Mutfakta kıyasıya mücadele devam ediyor. Kaynanalar gelinlerinin hazırladıkları yemekleri tadarak puanlarını veriyor. En yüksek puanı alan gün birincisi bir çeyrek, haftanın en yüksek puanını alan hafta birincisi ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Bu haftanın birincisi ve elenen ismi haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Gelinim Mutfakta toplam puan durumu bu hafta nasıl? 15 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Bugün haftanın finali yapılıyor. Haftanın en düşük puanını alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda ederken, en yüksek puanını alan gelin ise 5 bileziğin sahibi oluyor. İzleyiciler Bu haftanın birincisi ve elenen ismi haberimizde yer alıyor.

15 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'ya bu hafta toplamda 49 puan toplayan Hanım Fırat ve kayınvalidesi Naciye Ersoy veda etti.

15 KASIM GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Günlük değerlendirme sonucunda, 7 puan toplayan Naciye sonuncu oldu, Naciye’yi 11 puanla Duygu takip etti. Gün birincisi 13 puanla Elif ve Melike oldu. Kura sonucunda çeyrek altının sahibi Melike oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA HAFTA BİRİNCİSİ OLDU 

Haftalık değerlendirme sonucunda son ikiye Naciye ve Duygu oldu. 49 puan toplayan Hanım Fırat ve kayınvalidesi Naciye Ersoy, Gelinim Mutfakta'dan elendi. Duygu 54 puanla son anda elenmekten kurtuldu. Beş altın bileziğin sahibi ise 67 puan toplayan Elif oldu, 59 puan toplayan Melike haftayı ikinci tamamladı. 

GELİNİM MUTFAKTA 13 KASIM PUAN DURUMU

Günün en düşük puanını alan gelini yani 13 Kasım'ı sonuncu sırada bitiren isim 10 puanla Elif oluyor.

Elif'in ardından çarşambanın en düşük puanını alan ikinci gelini ise 11 puanla Duygu oluyor.

Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi olan gelin ise 15 puanla Naciye oldu. Melike ise 13 puan elde ediyor.

GELİNİM MUTFAKTA 12 KASIM PUAN DURUMU

Günün en düşük puanını 8 Naciye oldu. İkinci en düşük puanı alan gelin ise Duyu oldu.

Günü en yüksek puanını ve çeyrek altını alan gelini 15 puanla Melike oldu. Elif 14 puanla ikinci oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 11 KASIM PUAN DURUMU

Günün en düşük puanını alan yarışmacısı 8 puanla Melike olarak açıklandı.

Melike'nin ardından günün en düşük puanını alan ikinci gelini 10 puanla Duygu olarak belirlendi.

Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin ise 16 puanla Elif oldu. Naciye ise 11 puanla günü ikincilikle tamamladı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX