0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2019 Salı 10:55:00 - Güncelleme:29 Ocak 2019 Salı 11:28:00

Fetullah'ı büyük korku sardı! Odalar arasına x-Ray cihazı ve kamera koydurttu

Terör örgütü FETÖ'nün ABD'deki elebaşı şarlatan Feto büyük korku yaşıyor. Pensilvanya Saylorsburg’daki FETÖ malikânesine, bölgenin yerel gazetesi Philly’nin muhabiri Vinny Vella girdi. Fotoğraflarda, FETÖ elebaşının odalar arası kurduğu x-ray ve kamera sistemi görünüyor.

PhIlly gazetesi muhabiri Vinny Vella Pensilvanya’daki FETO’nun son durumunu gösteren bir haber yaptı. Vella’yı malikânede gezdiren FETO’nun ABD’deki sağkolu Alp Aslandoğan verdiği bilgilerle elebaşının korkudan aldığı önlemleri deşifre etti. Aslandoğan röportaja, son birkaç yıl içinde malikâneye bitişik 3 ek arsa daha alarak inlerinin toplam alanını 38 hektara çıkardıklarını söyleyerek başlıyor. Aslandoğan malikânenin ek binalarını himmet parasıyla yaptırdıklarını da itiraf ediyor. Haberi yapan muhabirin gözlemlerine göre yakalanma korkusu yaşayan FETO, yanında sürekli 20 adamla birlikte geziyor. Binanın içinde odadan odaya geçişte bile x-ray (metal dedektör) bulunuyor.

GÜVENLİĞİ ARTIRDI

FETO’nun yakınına gelecek kişi kim olursa olsun bu detektörden geçiyor.Haberde korkudan FETO’nun malikânenin her yerine kameralar yerleştirdiği görülüyor. Mescit ve görevlilerin odaları başta olmak üzere her yer kameralarla gözetleniyor. Bu durumu Aslandoğan, “Son dönemde güvenlik önlemlerini artırdık” diye yanıtlıyor. FETO’nun her yere yerleştirdiği kameraları da odasındaki monitörden izlediği görülüyor.

Bu odada elebaşının, Türkiye’deki ev köyü de dahil olmak üzere hayatındaki önemli yerlerden bir dizi toprak örneği bulunuyor.

Kur’an-ı Kerim’in yanında monitörden FETO’nun malikâneyi nasıl gözlediği görülüyor.



FETO'ye tepkili olan kasabalılar, sinema salonunda sürekli FETÖ filmi verildiğini söyledi.

Halk tepkili: Sinema bile izleyemiyoruz

PhIlly gazetesi haberinde kasaba sakinlerinin görüşlerine de yer veriyor. Gazeteye konuşan kasabanın büyük bölümü FETÖ ve elebaşına tepkili. FETO’nun sınır dışı edilip Türkiye’ye iade edilmesini isteyen kasaba sakinleri “FETO geldiğinden bu yana huzurumuz bozuldu. Geceleri bazen silah sesleri duyuyoruz. Bazen helikopterler inip kalkıyor. Bu malikânede gizemli şeyler oluyor. FETÖ’cüler sürekli arazi satın alıyor. Yakında kasabada onlardan başka kimse kalmayacak. Sinemada bile sürekli onların filmleri oynuyor. Sinema izleyemez olduk” diyerek öfkelerini dile getiriyor.

Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX