0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Kasım 2017 Cuma 16:43:00 - Güncelleme:17 Kasım 2017 Cuma 16:44:00

FETÖ'nün Kolombiya sorumlusu İstanbul'da sorgulanacak

Yunanistan'a kaçmayı tasarlayan, terör örgütünün Kolombiya sorumlusu olduğu öne sürülen kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.

Edirne'de askeri yasak bölgede, hudut askerlerince Yunanistan'a kaçma girişiminde bulunurken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Kolombiya sorumlusu olduğu iddia edilen zanlı, sorgusunun devam edileceği İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.

54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı "hudut kartalları" olarak da anılan hudut birliği askerleri geçen hafta Yunanistan sınırındaki 1. Derece Askeri Yasak Bölge'de yakaladığı ve terör örgütünün Kolombiya sorumlusu olduğu ileri sürülen Yunus Y'yi İl Jandarma Komutanlığına teslim etmişti.

Eşinin FETÖ üyeliği suçundan araması bulunan ve iki şişme bot ve pompayla yakalanan Yunus Y'nin Jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Yunus Y. sorgusunun süreceği İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX