0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Eylül 2020 Cumartesi 07:14:00 - Güncelleme:12 Eylül 2020 Cumartesi 07:36:00

FETÖ'nün bölge yapılanmasına operasyon!

Kaynak: AA

ABONE OL

İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ'nün bölge yapılanmasına operasyon yapıldı. Toplam 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Haklarında Gözaltı kararı verilen 51 kişinin ByLock ve başka bir mesajlaşma programı üzerinden haberleştikleri belirlendi.

İstanbul merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 51 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ’nün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen ve konuşma içerikleri çözümlenen 51 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün bölge yapılanmalarında sözde "abi-abla" düzeyinde oldukları belirlenen şüphelilerin yakalanması için İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Devam eden operasyon kapsamında çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı, adreslerdeki aramaların da sürdüğü bildirildi. 

Etiketler : fetö operasyon istanbul
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX